East Passyunk Competition aka Work-Shop

A proposal for a former auto-garage and body shop combines retail, co-working spaces, and private residences into a community-minded atmosphere, aimed at public engagement and creative maker spaces. A large open courtyard at the building's main entrance is used for farmer's markets, public performances, and connection through the site to an existing park. A boardwalk cuts through the ground floor of the building, allowing restaurants and local retailers to occupy the central atrium space and experience the raw industrial building in a new light.

More Information (+)

Close (–)

East Passyunk Competition aka Work-Shop

Location: East Passyunk
Year: 2019
Client: n/a
Category:
Adaptive Reuse
Status: In construction
Size: 50,000
turnstyle
s17-homes
1501-parrish
cleveland-street-townhome
chancellor-carriage-house
pemberton-renovation
lyft-house
tetris-house
carpenters-curve
workshop
cambridge-condos
perkiomen
south-duo
gray-house
barclay-renovation
bodega-house
brick-house